Mine Tibetanske Terrier

Denne side er om mine Tibetanske Terrier

3 generationer TT

Farmand Khela, søn Khala, Mor og farmor Zelma, Mor Khalua. 

Det er herligt at have 3 generationer under samme tag 

Khela, Khalua og Zelma

Mine TT

Er relateret mange generationer ude i stamtavlen med TT fra kennel Lunewill og kennel Lamleh begge kenneler var de første i Europa til at opdrætte Tibetansk terrier, de havde hjemme i England. Som er oprindelses landet i Europa, begge kenneler eksistere ikke mere . Den tibetanske terrier hører til blandt de 14 urhunde racer. Det er nok derfor den er så speciel og stærk en hund.

 

Khalua, Khela og Zelma

 • Pet Pursuit Just Between Us Khalua

  Khalua er født 29 Marts 2020. I Finland.
  Jeg valgte Khalua på et billede da hun var 1 døgn gammel. Denne gang så jeg hende først som 11 uger gammel hvalp, hvor jeg hentede hende i Helsinki. Hun er en glad hund der er vild med alle hunde og mennesker hun møder på sin vej.

 • Lhinacre Nowibelongtoyou. Zelma

  Zelma er min herlige tæve. Hun er født 3.Juni 2012. Da jeg så Zelma`s mor første gang ,så vidste jeg bare at jeg ville have en tæve efter hende. I Zelma har jeg en cirkusprinsesse hun elsker livet og at blive udstillet. Hun har i tidens løb givet mange smil på læberne.
  Zelma er mor til 6. og bedstemor til 15. Zelma er en livsnyder, kan hun stjæle sofaen eller stolen før mig så gør hun det.
  Zelma er DNA testet fri i de test der er tilgængelige. Har B hofter. Patella 0/0

 • ANewKhela. Khela

  Khela er søn af Hecktor og Zelma. Han har fået alt det bedste fra begge sine forældre. Han er født 6.September 2014.
  Han er en glad og kærlig hund. Han nyder at blive udstillet ,han er en hoppebold.
  Khela har A hofter og er DNA testet.
  Han er bærer af RCDPRA4 og fri af CCL,PLL,PRA3

Dem vi mindes

De smukkeste stjerner på himlen.

 • Patou`s De Khela Felix 17/08/1994-04/02/2008

  Felix var min første TT. Han var en stor personlighed, altid glad og fræk. han elskede alt og alle. Han var ofte med mig på job, Beboerne på plejehjemmet elskede ham.

 • Patou`s Esja Esja 21/12/1995-04/12/2009

  Esja var min 2.TT. En herlig primadonna, hun hadede at få våde poter, men elskede at blive udstillet, vi har haft mange skønne ture i ind og udland.

 • Patou`s Faro Speedy 10/01/2001-01/09/2008

  Speedy var min 3. TT. En skøn knægt , han skulle nok fortælle om han var tilfreds med livet, hvis han ikke var tilfreds så brokkede han sig højlydt. Desværre blev Speedy ikke så gammel han fik lever kræft.

 • Patou`s I Am A Fighter Fighter 23/04/2007-16/02/2012

  Fighter blev hjemme da hans søskende flyttede. Fighter var en special TT. Han havde en stor plads i mit hjerte, desværre kunne ham og Hecktor ikke enes,så Fighter skiftede hjem, desværre var han blevet skadet mentalt af at naboen`s hunde var efter ham under hele hans opvækst, så han var hunderæd for andre hunde. Derfor besluttede jeg med stor smerte i mit hjerte, at det var bedst at han blev en stor stjerne på hundehimlen.

 • Patou`s Gabriella Gabbie 01/11/2004-13/10/2014

  Gabbie flyttede ind , da jeg var flyttet i et større hus, jeg valgte faktisk Gabbie da hun var få timer gammel, der var et eller andet der bare var mig. Gabbie og jeg fik næsten 10 skønne år sammen. Gabbie var stædig og ikke sådan at overtale til noget hvis hun havde en anden mening om tingende. Det var en sorgens dag da du forlod mig alt for tidligt

 • Patou`s Hecktor. Hecktor 12-01-2006-21-11-2016

  Hecktor er min gamle skønne knægt, Han er født 12.Januar 2006. I dag er han pensionist og nyder livet i fulde drag sammen med Zelma og hans søn Khela,Hecktor er far til 21 hvalpe og bedstefar til 15.
  Hecktor har A hofter . Den 21 November 2016 tog Hecktor på sin sidste rejse.