Zelma 9 år

Så blev Zelma 9 år, hun blev fejret ❤️

Hjemme igen

Så er vi hjemme igen efter en skøn ferie i Sverige, først besøgte vi Khalua's kusine Gabi og familie her i Danmark, Derefter gik turen til kennel Milington i Ryd nogle skønne dage sammen med Carina og José samt deres 3 TT. På hjemturen besøgte vi Tibbetells og Veronika, vi fik taget nogle hygge familie billeder af Avanti og Khela plus resten af flokken, herligt med 8 TT der bare går godt i spænd sammen. Mærkede også Khelas kommende børnebørn i Biancas mave sparke. Inden turen gik til Sverige besøgte vi Khalua's fætter Milo. 

Avlsgodkendelse

Da det ikke ser ud til at vi kan komme på udstilling inden for nærmeste fremtid, har jeg bestilt tid til avlsgodkendelse af Khalua via KSS. Khalua blev avlsgodkendt med Excelent 

God påske

Khalua 1 år 29.Marts

Vi fejrede Khalua's 1 års fødselsdag se stemningsbilleder i slideshow under teksten 

Khela er i dag blevet øjenundersøgt

18 Marts khela er i dag blevet øjenundersøgt, dog ikke helt fri som han plejer, der er dukket en type cataract op som jeg aldrig har hørt om. Men heldigvis bliver han aldrig blind eller får gener og må stadig gerne blive far. 

Tibbe hygge

Vi har haft besøg af Khalua's fætter og 2 kusiner plus Katie, alle 7 TT hyggede sig, det gjorde vi mennesker også, det var skønt at føle sig som menneske igen. Tak til jer alle for en skøn dag. 

Vi glæder os til at byde Khalua's fætter og 2 kusiner velkommen til Danmark

Nu er de 3 uldtotter sammen igen

Khela har været på ferie, da Khalua var i løbetid, dejligt med gode TT venner, tak for hjælpen. Der var glæde i mit lille hjem da Khela kom hjem, begge tøser havde savnet ham. 

21.Januar

Khalua er øve hund for en der læser til hunde zoneterapeut, hun nyder det i stor stil 

Godt nytår

Så starter 2021, vi håber det bliver bedre end 2020.